Aparat de spălat cu presiune Bosch AQUATAK – cum e după 3 ani?

Pompa de spălat cu presiune este o unealtă foarte utilă în curtea omului, o poți folosi la orice necesită curățare mai intensă:

  • spălat mașina
  • spălat covoarele
  • spălat trotuarul și pavajul

Diferențele între un beton spălat proaspăt și unul lăsat în voia anotimpurilor este uriașă. Căutați pe net poze cu powerwash before & after.

Pe ideea asta mi-am luat acum trei ani un aparat de acesta, model Bosch AQUATAK 33-11. Toate bune, deși nu spală mașina ca la spălătorie. Problema mea după vreo 2 ani de folosire a fost că duza rotativă principală a cedat, s-a spart.

Setul mai are o duză rotativă de tip cot, la 90 grade, dar aia se folosește rar. Duza asta rotativă are înăuntru un fel de plastic în formă de glonț care se mișcă când trece apa pe lângă el și face ca jetul să se rotească, să acopere o arie mai mare. Ei, acest „glonț” face presiune constantă în duză și la un moment dat vârful a cedat, deși nu am folosit pompa intensiv, cam o dată pe lună.

O duză de asta costă pe la 90 lei în timp ce întregul aparat este pe la 300. Cam asta e cu calitatea și piesele de schimb, chiar și la Bosch, chiar și la un aparat cu 4.5 stele la review-uri.

Adaugă la favorite legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *